0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Stil med utgangspunkt i idrettsverdenen

Our Friends

Aldri før har mote og sport vært så sterkt sammenkoblet som det er i dag. Mennesker vil leve et aktivt liv, de tenker på hva de putter i seg og er interessert i pene treningsklær. Mouli har tatt grep om den aktive livsstilen som gjennomsyrer store deler av menneskers liv.

Mouli ser den store interessen for det sportslige, aktive livet mer som en bevegelse enn en kortsiktig trend – en forandring som har kommet for å bli. Der andre varemerker ofte står for en– ten mote eller sport så har Mouli en unik posisjon når de kombinerer disse to.

Hvordan tenkte dere da dere valgte kolleksjonen?
For oss er det alltid viktig å kombinere en høy grad av mote med innflytelse fra street- og idrettsverdenen. Det er grunnsteinen i vår designidé. I denne kolleksjonen har vi jobbet mye med mesh og refleksdetaljer.  

Hva slags plagg inneholder deres nye kolleksjon?
Det er en bred kolleksjon som inneholder alt fra tru– ser til tunge vinterjakker. Vi vil gjøre det behagelig uten å inngå kompromisser med hvordan det ser ut. Chinos og skjorter med stretch, gensere med mye, herlige bomulls– kvaliteter. Det er mange fine passformer, for det er like viktig som alt annet vi snakker om.

Hvordan vil dere at man skal føle seg når man har på klærne?
Aktiv og pen, stilen skal føles gjennomtenkt!

Hva matcher plaggene med?
Vi synes at folk er flinke til å matche selv, og det er gøy at så mange har sin egen stil som de kjører på med.   Vi har plagg som hører sammen i kolleksjonen, men det er ikke noe must å ha “Scuba”-genseren sammen med “Scuba”-buksen. Man matcher som man selv vil!

Sharing is caring

  Del     Tweet