0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Det stilrene smycket

Our Friends

Nøyaktig utvalgte kvalitative materialer. En unik produksjonsprosess. Et genuint håndverk. Et stilrent smykke. Nic & Friends har fylt et tomrom i utvalget på mannlige smykker.

Nic & Friends vokste frem som en reaksjon på savnet av mann– lige og kjønnsnøytrale smykker med en personlig touch. Nicklas Fahlström og Daniel Jakobsson bestemte seg for å gjøre noe med saken, resultatet ble en smykkekolleksjon som bygger på det elegante i den skandinaviske enkelheten. En motsetning til de tunge og kraftige smykkene som ofte tilbys menn. Det tok riktignok litt tid før Nicklas og Daniel fant eksakt hva de lette etter. Faktum er at de måtte reise til den andre siden av jordkloden for å finne det: Små og uavhengige håndverkere av fine sølvvarer, som arbeider med metoder som er flere hundre år gamle. 

Nic & Friends smykker går gjennom en unik produksjonsprosess av høy kvalitet. Hver eneste del av smykkene er håndlagde, noe som gjør at ethvert eksemplar har en unik touch. Sterlingsølvet bankes forsiktig for hånd og de flettede, voksede bomullstrådene gjør at smykkene er varige og tåler vann. Smykkenes stilrene karakter gjør at de passer uansett om du er dresset kledd eller kjører på en mer avslappet stil. Skift mellom ulike antrekk uten å ta av deg armbåndene – la de bli en varig detalj i stilen din. Konseptet med armbåndene bygger på ”mix & match”, noe som gjør at du enkelt kan variere mellom ulike farger og modeller og samtidig finne dine favorittkombinasjoner. 

Sharing is caring

  Del     Tweet