0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Strandfesten du ikke vil gå glipp av

Our Friends

Palmesus er Skandinavias største beachparty som finner sted på Bystranda i Kristiansand hver sommer – Stayhard er selvfølgelig en del av musikkfesten. I vår gir vi deg sjansen til å vinne eksklusive billetter til den allerede utsolgte festivalen!

Tekst: Linnea Lindblad

HVER SOMMER I to julidager forvandles Bystranda i Kristiansand til et eneste stort beachparty. Ingrediensene for festivalens framgangsrike konsept er sommer, musikk, og rundt 30 000 festivalelskende mennesker som samles på landets fineste sandstrand. Tidligere år har lokket artister som Kygo, Jason Derulo, Nelly Furtado, Wyclef Jean og Fatboy Slim.

Det er nå det begynner å rykke i festivalfoten, og suget etter folkefest, iskald øl og herlig musikk er nesten uholdbart. Snart kan du stille lengselen og lade opp til årets fest.
Vi elsker alt det en festivalsommer innebærer, derfor var det et enkelt valg å hekte seg på som hovedsponsor til årets utgave av Palmesus. Årets utgave er utsolgt og er den åttende i rekken. Vi ser fram til å feste med dere, og til å oppleve herlig musikk ut i de sene sommertimer med sand mellom tærne

FESTIVALFAVORITTER. Hold stilen på sommerens festivaler. Å kle seg riktig på en festival er vitenskap. Outfiten skal holde dag og natt, i regn og sol og selvfølgelig være stilig som aldri før. Vi har satt sammen noen forslag på hvordan du kan kle deg på sommerens festivaler.

KONKURRANSE

PÅ STAYHARDS INSTAGRAM- og Facebookside kan du vinne billetter til festivalen! Konkurransen dras igang i midten av mai, og vinneren trekkes i tilstrekkelig god nok tid til å rekke og pakke sekken full av digge festivalklær og andre nødvendigheter. For å ikke gå glipp av sjansen er det bare en ting å gjøre: Hold deg oppdatert på @stayhard_official og på vår facebookside.

KONKURRANSEVILKÅR:

@ din kompis i kommentarfeltet i vår konkurransepost på Instagram og/eller Facebook og du er med i trekningen av billetter til Skandinavias største strandfest for 2 personer.

For deltakelse på Instagram: Husk at du må ha offentlig profil for å delta.

Hovedpremie: 2 x VIP Weekendpass til Palmesus inkludert utvalgt styling fra Stayhard.no

Premier: 5 x 2 Weekendpass til deg og en kompis

Det vil være 6 heldige vinnere som kåres i uke 23. Vinneren blir kontaktet gjennom Instagram eller Facebook avhengig av hvor deltakelse finner sted og du må være over 18 år.

Besøk oss på Instagram

Besøk oss på Facebook

Legg også gjerne til på Snapchat

DEL DIN SOMMERSTIL, ditt festivalantrekk eller rett og slett ditt beste festivaløyeblikk med oss. Bruk #STAYHARDSUMMER

Sharing is caring

  Del     Tweet