0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Kontrastene som gjør det

Our Friends

Det er på den ene siden dempede, myke farger og toner inspirert av naturen, og på den andre siden kraftfulle og kontrastskapende nyanser. Scotch & Soda lover en herlig miks i høstens kolleksjon.

Den moderne gentlemannen veksler mellom å være den hippe urbane og den romantiske søkeren. Noen av stikk– ordene er fjærmotiv, lekenhet, 60-tallspop, elegante dresser og retro. Her følger fire trender som beskriver høsten hos Scotch & Soda.

BOHEMIAN GENTLEMAN
Her blandes innflytelser fra alle verdenshjørner. Vi ser klassiske trykk som kamuflasje og paisley. Den bohemske gentlemannen matcher lag på lag: Enkel skjorte sammen med en strikket genser som toppes med en herlig dressjakke. Helheten er velkombinert samtidig som det ser sjarmerende ubevisst ut.

MODERN RETRO PUNCH
Retrostilen gjenopplives i moderne innpakning. Tenk deg en kombinasjon av 60-tallspop, minimalistisk design, herlige farger og jazzy beats. Trykkene er geometriske og abstrakte mens paljetten inneholder en kraftig miks som tar sikte på å maksimere kontraster. 

CITY NOMADIC ESCAPE
Vi tar steget ut fra byene og rett inn i naturen. Vi blir inspirert av materialer som ull og skinn. De myke, naturlige fargene blandes med kraftige nyanser som aurora-rød og electric blue. Her snakker vi overdimensjonerte dunjakker, bouclétekstur og filtinspirerte rutemønstre. 

RESORT 22Å velge den perfekte outfiten til festen er lett med det herlige utvalget av skreddersydde jakker og ulldresser. Bli inspirert av Mick Jaggers glamorøse tid på 70-tallet. Her er det også bombertrøyer i silke, dempede jacquardmønstre og sensasjonelle t-shirts med dempede paljetter. Fargene er like gåtefulle som natten med innslag av luksuriøs blå og prangende gull. 

Sharing is caring

  Del     Tweet