0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

En forventningsfull høst

Our Friends

Somewear er varemerket som startet på den svenske vestkysten og som nå selges i flere land i Europa. Stayhard Magazine har tatt en prat med Love Henriksson, en av Somewears grunnleggere, for å snakke om hva som skjer akkurat nå.

Hei Love, hva har hendt den seneste tiden på Somewear?

Vi er nylig kommet hjem fra Kroatia der vi har besøkt forhandlere, truffet vår distributør for å planlegge kommende sesong og DJ´et på en Somewearfest på den stekende hotte beachklubben Hula Hula i Hvar. Vi har hatt en bra første sesong for Somewear i Kroatia og vi ser stort potensiale i landet og nabolandene.

Så hva skjer nå da?

Vi har akkurat begynt å levere vår nye kollek– sjon til våre forhandlere, vi kaller den ”Last night”. Man kan si at hele kolleksjonen er som en tribute til følelsen som iblant innfinner seg etter en sen middag med gode venner. Den følelsen når man våkner opp med et smil om munnen og føler på hele kroppen at gårsdagen var top notch.

Kan du fortelle litt om kolleksjonen?

Vi har brukt mye sweatmateriale, både til underdeler og overdeler. På våre gensere har vi mye fotoprint med budskap som går i tråd med kolleksjonen. Våre jeans er også superfine med herlige vasker og worn out-effekter, som altså er en slags slitasje.

Har du noen personlige favoritter i kollek– sjonen? Ja, favorittene er helt klart Cargo-buksene! Men også den overallprintede hoodien og skinnjakken i bombermodell med glidelås og trykknapper. 

Sharing is caring

  Del     Tweet