0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

WESC - Skandinavisk i fokus

Our Friends

I høst bygger klærne hos WeSC på det typisk skandinaviske. Temaet for sesongen er ”Nordic Darkness” som har stort fokus på grovere skjor–ter, strikkegensere og solide jakker. En look som de kaller ”Scandinavian heritage”.

WeSCs klær har alltid, på en eller annen måte, blitt inspirert av det typisk skandinaviske, men i høstens kolleksjon er det skandinaviske temaet litt mer synlig enn tidligere.

Kan dere fortelle mer om Scandinavian heritage?

Vi har utgangspunkt i det skandinaviske formspråket ved å bruke det på moderne klær. Jacquard-mønsteret som er inspirert av klassiske skandinaviske mønstre kommer i strikkegensere, jakker, sweatshirts, og skjorter. Ull føles veldig viktig, både i strikkegensere og i form av ullmikser i jakker og sweatshirts. Det gir en mer kraftig følelse og er dessuten funksjonelt.

Dere har satset mye på høstjakker i år, hva er det som er så spesielt med dem?

Fokuset på det strikkede i kolleksjonen henger med også i jakkene. Vi bruker et funksjonsmateriale som har en liten ullmiks i seg, og så har vi satset på en teknikk der vi har vevd inn mønsteret, det kalles jacquard. Det unike med disse jakkene er at det er rene funksjonsplagg, selv om de ikke i det hele tatt har den looken og følelsen som funksjonsplagg vanligvis har. Ettersom det regner mye på høsten så er det nice med en kul, vanntett jakke.

Hvordan tenkte dere da dere valgte jakkene?

Vi ville virkelig slå an på den skandinaviske tonen og da ble det stort fokus på kraftige parkasjakker, mønstre og materialer. Vi vil gi kundene våre noe nytt og spennende, derfor har vi satset på denne jacquard-teknikken som vanligvis brukes i strikkede genser.

Hvor viktig er det egentlig med en kul høstjakke?

Sykt viktig! Kanskje høstens og vinterens viktigste plagg. Man kjøper jo ikke så mange av dem, så den man satser på bør være ordentlig bra og bør kunne kombineres med mange forskjellige outfits. 

 

Sharing is caring

  Del     Tweet